תנאים מקדמיים להקמת מסעדה/ מטבח

  1. רישיונות

-          יש לוודא שהמיקום מאושר להפעלת עסק מזון.

-          יש לבדוק השפעות על הסביבה.

-          יש לוודא שאין התנגדויות שכנים.

  1. בינוי

-          גובה מינימלי סופי מרצפה לתקרה 2.75 ס"מ

-          המבנה קשיח ועמיד להפעלת מטבח.

-          עומק מילוי מינימלי בריצפה 15 ס"מ או 45 ס"מ.

-          נגישות לנכים.

  1. חשמל

-          יש צורך בחיבור תלת פאזי בהספק תואם לצורכי העסק.

-          תיקשורת ואל-פסק בהתאם לדרישות.

-          יש לתאם מיקום וגודל ארון חשמל.

  1. מים

-          ידרשו מים חמים יש להחליט באיזו אנרגיה לחמם אותם.

-          מים רכים בכמות שעתית לפי דרישת העסק.

-          יש לתאם מיקום המרכזיות / הידראנט.

  1. ביוב

-          יש לתאם מעבר צנרת בקומה זו או זו שמתחתיה.

-          יש לתאם מיקום מפריד שומנים.

  1. גז

-          אין להתקין מערכות גז במפלס שנמוך ממפלס הרחוב.

-          יש לתאם התקנה של צובר גז בהתאם לתקן.

-          יש להתקין גלאי גז בכל אזור בו יותקנו מכשירים המופעלים בגז.

-          יש לתאם מיקום למרכזית הגז.

  1. איוורור

-          המטבח ימוזג לטמפרטורה של 25-23 מעלות צ'.

-          האוויר הנפלט מהמטבח חייב לעבור סינון בהתאם לתקנות של איכות הסביבה.

-          בכל מנדף תותקן מערכת כיבוי אש.

  1. שירותי קהל בהתאם לדרישות החוק
  2. לתאם מיקום

-          מערכת מיזוג אוויר

-          מערכת סינון אוויר

-          מדחסי קירור

-          מכלי אשפה

-          אריזות ריקות

-          ישיבה חוץ

-          סגירת חורף

-          התקנת שלטים

  1. גימורים

-          כל הקירות יחופו באריחי קרמיקה

-          ריצפת המטבח תחופה אריחים ברמת חיספוס 10 או 11

-          כל הריצפה תהיה משופעת אל תעלות הניקוז

-          כל הקירות והפינות יוגנו במגיני פינה וקיר

-          התקרה תהיה ניתנת לשטיפה וללא חורים

-          צנרת למשקאות בירה קולה בשרוול 4 צול ללא זויות

-          לבדוק פתחי הכנסת ציוד ברוחב מספיק לפריט הציוד הרחב ביותר

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד