פיצה איטלקית - תו התקן האיטלקי

נמאס להם מחיקויים. נמאס להם מתוספות יצירתיות כמו אננס ופודינג, המרחיקות את הפיצה ממקורותיה האמיתיים.

מכון התקנים האיטלקי הוציא הוראות מדויקות כיצד יש לאפות פיצה אמיתית על פי המקור בנאפולי. לדבריהם, רק מוצרים מאזור זה יוכלו להיקרא "פיצה נפוליטאנה".

המכון מבסס את "המתכון התקני" על בצק עבה של "מרגריטה" או "מרינארה", שניתן למצוא בעיקר בנאפולי. לבצק מותר להוסיף שמן זית זך ומלח- ים בלבד. אין לרדד את הבצק במערוך, אלא לעבדו בידיים בלבד.

על האופה להשתמש בעגבניות "סאן מרצאנו" מוארכות, החתוכות לריבועים של שמונה מילימטרים.

במקרים חריגים ניתן להשתמש בעגבניות עגולות. הגבינה חייבת להיות מסוג מוצרלה, מיוצרת מחלב תאו, האופיינית לאזור נאפולי.

ולבסוף, האפייה חייבת להיעשות בתנור עץ בטמפרטורה שבין 420 ל- 480 מעלות.

 

גם אתה יכול לעשות פיצה נאפוליטנית עם תנור האבן של AMBROGI

עשרות תנורים כבר עובדים בארץ.

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד