אינדוקציה - המטבח של שנות ה-2000 6/07

                                                                        אינדוקציה המטבח של שנות ה- 2000

המטבח המקצועי משנה את פניו.

מערכות בישול מתקדמות,תנורים קומביסטימרים ומערכות "בשל קרר".

רק מערכות הבישול הפתוחות נותרו כמעט ללא שינוי.עדין מבערים של גז או חשמל.

אמצעי חימום אלה דורשים אוורור, גורמים לבריחה רבה של אנרגיה והם מהוים מקור לאי נוחות ומטרד במטבח.

מערכת הבישול באינדוקציה עונה לדרישות העתיד במטבח המקצועי:

  • בישול חסכוני ומדויק
  • ניצול של ששטחי עבודה קטנים יותר
  • עקביות בבישול
  • חסכון במערכות מיזוג האוויר,בצורת האוורור
  • חסכון במערכות השליטה נגד אש.

 

מערכת החשמל באינדוקציה פועלת בעזרת גלים אלקטרומגנטים המשודרים מן המכשיר ופוגעים ישירות בכלי החימום.

בשיטה זו אין להבות חשופות ויש שליטה מידית בחום. השיטה מאפשרת בישול בסמוך לשולחן לעיני האורחים, בישול בעגלות נעות, בישול בתחנות אוכל ובישול במטבחים קטנים

חברת קירוסקאי מספקת ציוד בישול באינדוקציה.

 

 

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד