סינון צ'יפסר שמן במים

יצרני צ'יפסרים מסוימים החליטו לנצל את השכבה הקרה ועל מנת לחסוך בשמן שמים בה מים. רעיון מצויין על פניו, שהתברר כהרה סכנות. העירוב בין מים ושמן מסוכן ביותר במיוחד כאשר בדר"כ המפעיל אינו מודע וער לסכנה האורבת לו. בשכבת המים הקרה מתרבים מיקרו אורגניזמים זיהומיים, שיכולים לגרום להרעלת מזון. שיטה זו אינה מאושרת לשימוש באף מדינה בעולם, אפילו לא בספרד בה היא מיוצרת. כנראה שהמקום היחידי שבתחומו עדיין משווקים מכשירים כאלה הוא מדינת ישראל.

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד