פורס לחם - שיקולים בבחירה

עפ"י חוקי העבודה במדינת ישראל אין להפעיל ציוד שאינו מוגן לחלוטין.
פורסי הלחם מתחלקים ל-2 סוגים בסיסיים:

  • סוג אחד המופעל ע"י מפעיל מקצועי.
  • סוג שני המיועד לשרות עצמי.

הסוג המיועד לשרות עצמי מיועד לסופרמרקטים ולחנויות מאפה והוא ממוגן ומונע פגיעה כלשהי הנובעת ומטעות מפעיל.
יש להתאים את סוג הפורס לסוג העסק ולקחת בחשבון לפני שבוחרים שהאחריות במקרה של שימוש לא נכון תוטל על המנהל במקום.

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד