תנור פיצה - כיצד לבחור?

בחירת תנור הינה פועל יוצא בעצם של קונספט המסעדה אותה אתה מתכנן. לכל תנור יתרונות שיעשו אותו מתאים יותר לקונספט שייבחר על ידך.

  • תנור מסוע - תנורי מסוע הם התשובה האמריקאית להכנת פיצה
    ומאכלים איטלקיים.
    היתרון הגדול שלהם שהמוצר יוצא תמיד זהה וניתן להפעיל אותם בעזרת מפעיל פחות מיומן. תנורים מסוג זה ניתן להפעיל בחשמל או בגז. תנורים אלה נותנים פתרון מושלם כשהעסק מבוסס על משלוחים ועל כוח אדם לא מקצועי.
    ישנם יצרנים רבים לתנורים אלה ועקב מחירם היקר עסקים רבים מחפשים פתרונות חלופיים. מומלץ לרכוש תנור מסוע רק מחברה המאושרת ע"י רשתות הפיצה הבינלאומיות ושיש התקנות רבות לתנור מסוגו בארץ.

  • תנור תאים - תנורי תאים ניתן למצוא כאלה המופעלים בגז או חשמל. ברוב המקרים נעשה שימוש בתנורים באבני שאמוט המיועדים לאגור את החום ולהעניק את הטאצ' של תנור אבן.
    תנורים מסוג זה הינם זולים יחסית ומאפשרים מגוון בתפריט. התנור מחייב פיציולו- אופה פיצה מקצועי שידע לנהל את העבודה בתנור לצמצם את מספר פתיחות הדלת ולקבל תוצאות אפיה טובות.

  • טאבון - תנור לבנים בטרנד החדש של המסעדות. בעולם מתבססות רוב המסעדות המגישות תפריט ים תיכוני ומזרח תיכוני על תנור טאבון. הטאבון מעניק למסעדה אופי וחמימות ומשדר רמת מקצועיות גבוהה.
    את התנור מסיקים המהדרין בעץ והשאר בגז או בשילוב של עץ וגז. בטאבון ניתן להכין את כל סוגי המזון והאפייה אודות לטמפרטורה הגבוהה המושגת בו (כ-450 מעלות) ושימור החום. זמן אפיה של פיצה איטלקית יהיה פחות מדקה מה שמבטיח שימור הטעמים של חומרי הגלם.
    בעת רכישת טאבון יש להקפיד לרכוש אותו מיצרן איכותי ומוכר מאחר וזאת שההבדלים בצריכת העץ או הגז להסקה יכולים להגיע לאלפי שקלים בחודש בין תנור מקצועי וכזה שנבנה ע"י חובבן.
צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד