בנק מזרחי טפחות

הנהלת בנק מזרחי טפחות, החליטה להקים מערך הסעדה במבנה החדש ,השוכן באזור התעשיה לוד, המיועד לשרתכ -1200 סועדים .

תכנון פונקציונאלי של המערך:  אמנון עוזרי , נחשון -משרד תכנון מערכות מזון

המערך כולל:

* מערך הגשה ודלפקים בעבודות גמר של שיש זכוכית וחיפוי עץ, ברמת גימור גבוהה מאוד. כל המערכות הטכניות הם באמצעות חברת EMAINOX -  איטליה.

* מערך הדחת כלים,  מתוצרת HOBART  גרמניה וכולל מדיח מסוע לפינוי כליםהפועל בשיטת FLIGHT TYPE לתפוקות של עד 3800 צלחות / שעה.

* ציוד בישול לכל הפרויקט מתוצרת mareno איטליה וKUPERSBUSHE  גרמניה.

* תנורי קומביסטימר מתוצרת RATIONAL  גרמניה.

הפרוייקט כולל חדרי קירור בייצור חברת קירוסקאי. כל מערכות הנירוסטה לדלפקים בפרויקט בוצעו ע"י חברת יוסן על פי תוכניות הנדסיות של מחלקת ההנדסה בחברת קירוסקאי.

איש קשר להמלצות : ניסים מנהל מערכות : 0547702784

 

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד