.

    FRIULINOX - איטליה, ציוד קירור מקצועי

    הגדל

    הטריות שבהיגיינה, המתיקות שבאיכות, בטיחות המזון בשימור אידיאלי. ב-friulinox  ערים לערכים של היגיינה, איכות ובטיחות מזון ומציעים לך מגוון של מקררים ומקפיאים לאחסון, הגשה ושימור מזון.

     

    Friulinox זאת הדרך לשמור על איכות המזון שלך לטווח המכסימלי ללא אבדן וללא קלקול, בין היתר מייצרים friulinox

    קו של מקררי ומקפיאי משב המיועדים לצינון והקפאה מהירים. לצורך שימור מזון והגשתו שלא ביום הבישול, כל הציוד של  friulinox עומד בדרישות H.A.C.C.P

    דרישות משרד הבריאות וכל התקנים בארץ ובעולם העוסקים בבטיחות מזון מאוד ברורים. מותר להחזיק מזון מתחת

     ל-3 מעלות או מעל 70 מעלות. לא מדובר כאן בגחמה של מישהו וגם לא ברצון להקשות. בטמפרטורה שבין 3 מעלות ל-70 מעלות חיידקים מתרבים. סביבת המזון הינה בית גידול אידיאלי לחיידקים ושילוב טמפרטורה נכונה לא משאיר שום סיכוי לשמור על היגיינה. על-מנת לשמור על בטיחות מזון ולמנוע הרעלה של לקוחותיך ההוראות מאוד ברורות – יש להשמיד מזון בסוף היום או להשתמש בבלסט צ'ילר.

     

    הבלאסט צ'ילר – מקרר משב -  בלאסט צ'ילר הינו מקרר שמסופק בגדלים ובמידות שונות בהתאמה לצרכים, מיועד לצמצם למינימום את הזמן בו יימצא המזון בין 3 מעלות ל-70 מעלות, אותו תחום טמפרטורה בו מתרבים החיידקים. הדרישה מבלאסט צ'ילר הינה שיצליח להוריד את טמפרטורת המזון ל-4 מעלות בגרעין תוך 90 דקות, כלומר לצמצם למינימום את חשיפת המזון לטמפרטורה המדרבנת גידול חיידקים.

     

    זה אינו פשוט לבצע משימה זאת. גודל הקומפרסור בבלאסט צ'ילר יהיה כ-פי 5 מאשר במקרר באותו הגודל מה שמחייב החלפות אויר רבות יותר ופיזור קור מתוכנן יותר של מערכת הקירור. רק תכנון הנדסי של מפעל מקצועי יכול לתת פתרונות נכונים. יש להקפיד על טמפרטורת האוויר המסוחרר על מנת למנוע קפיאת מזון מה שיפגע במרקם שלו בנקודות חמות בהם הטמפרטורה לא תרד בקצב הנדרש. סחרור אויר מהיר מידי או תכנון לא נכון של המעבה יגרום לייבוש של המזון ולפגיעה באיכותו.

     

     

    לאתר הבית של היצרן - www.friulinox.com

    מוצרי היצרן

    צור קשר
    דלג על צור קשר

    קבל הצעת מחיר

    checked
    עבור לתוכן העמוד