הרברט סמואל

מסעדת שף העוצבה על ידי משרד האדריכלים ברנוביץ-קרוננברג אדריכלים.
תכנון המטבח נעשה על ידי מתכנן המטבחים לאון רוזמן.
המסעדה הינה מסעדת הדגל של השף יונתן רושפלד והיא כוללת קווי בישול של MARENO, מערכות אינדוקציה של SEF, תנורי אפיה BAKE OFF, וגולת הכותרת של המסעדה והמטבח הפתוח הינו קו בישול משולב של MOLTENI צרפת, קו שעוצב ותוכנן ע"י השף רושפלד במפעל בצרפת. 
הקו מייצג כוח בישול עצום, קלות ניקיון ויכולת בישול וביצוע כפי שנדרש למסעדת שף במטבח הצרפתי.

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד

GUI: Grid_1.asp
close