רוצים לדעת עוד השאירו פרטים ותתחילו להתעדכן



ישיבת רבנו חיים עוזר – בני ברק

בישיבה הותקן מטבח מושלם הכולל:

  • אגף בישול בשרי עם מערך מחבתות מתהפכים KUPPERSBUSH, סירים מתהפכים JONI FOODLINE, קומביסטימר LAINOX, מיקסר תעשייתי DITO וחדר עיבוד בשר עם מטחנת בשר.
  • מערך הדחה חלבי COMENDA כולל מסוע פנימי.
  • מערך הדחה בשרי COMENDA כולל מסוע פנימי.
  • אגף בישול חלבי עם קומביסטימר LAINOX, מחבת מתהפך KUPPERSBUSH, מיקסר תעשייתי DITO, חדר עיבוד ירקות עם קוצץ DITO וקולף תפו"א.

ריהוט נירוסטה למטבח המוסדי

פלבם מטבחים משווקת בלעדית של מוצרי מפעל פלבם. כל מגוון מוצרי הנירוסטה למטבח המוסדי כגון: שולחנות עבודה ,כיורים ,עגלות עבודה מערכי הגשה מעוצבים, מדיחי כלים גדולים HEAVY DUTY,מסועי קרוסלה להדחת כלים, מסועי פינוי מגשים, סרט, פגודות הגדה מקוררות ומחוממות, כולן מיועדות לעבודה מסיבית  לאורך שנים וברמת גימור גבוהה. מותאמים לשוק הישראלי .

ארונות חימום תוצרת מפעל פלבם

ארונות החימום של פלבם ידועים כמוצר המקצועי האיכותי והמוביל בשוק זה. הארונות מעוצבים ומתוכננים לשמר את חומו של המזון גם שעות רבות לאחר בישולו וזאת בצורה חסכונית ויעילה.

הארונות משמשים כגיבוי למערכות ההגשה העצמית במטבח והם אידיאליים לתפקוד באזורים המרוחקים מאזור הבישול. את ארונות החימום של פלבם ניתן למצוא במאות בתי עסק ברחבי הארץ.

הארונות מיוצרים במבחר דגמים - ארון נייד בתכולה של 36 תבניות גסטרונורם, וארונות מיוצרים במיוחד המיועדים לשילוב בדלפק הגשה, בעלי תכולה לפי צרכי הלקוח.

מערכות ומוצרי קירור

פלבם מטבחים מתכננת ומשווקת ומספקת מגוון רחב של מערכות קירור מתקדמות וייחודיות, בין היתר חדרי קירור והקפאה, "בלסט צ'ילרים", מקררי הפשרה ויחידות תצוגה מקוררות, דיספנסרים לקוביות ופתיתי קרח, מערכות מים קרים וסודה.

מערכות הקירור מותאמות ומיוצרות לפי צרכיו של הלקוח והן אמינות ויעילות.

הצוות המקצועי והוותיק שלנו הינו מהמובילים בפתרונות קירור בארץ זה עשרות שנים.

כל הפתרונות למטבח המקצועי

למידע נוסף השאר פרטים ונחזור בהקדם:



פרויקטים נוספים

פייסבוק ישראל

אוקטובר 2018   חב' "קירוסקאי פלבם" הקימה במתחם שרונה היוקרתי בתל אביב את המטבחים וחדרי האוכל של "פייסבוק ישראל" . מדובר במבנה המשתרע על פני קומות 32 עד 37 בעיצוב חדיש. חברת "קירוסקאי...
קרא עוד >>

מלון לאונרדו רחובות

תכנון מערכות פונקציונאליות - עומרית שוויצר , נחשון תכנון מערכות מזון אדריכלות ועיצוב פנים- הרי שלתיאל רשת פתאל יזמה והקימה מלון העסקים בפארק המדע ברחובות. כל נקודות המזון הנמצאות בעמדות השונות סופקו והותקנו...
קרא עוד >>

קאי פרש סושי - רמת החייל ת"א

המסעדה ממוקמת ברמת החייל ומשלבת בר יפני ומסעדת מסוע יפנית. את הסושי מכינים שפים במטבח פתוח במרכז החלל ומסוע ענק בגודל 60 מטרים מסיע את הצלחות בין הסועדים. במסעדה הותקנו מקררים לסושי,...
קרא עוד >>

אושי אושי - ארנה הרצליה

המסעדה שוכנת במרינה הרצליה ושייכת לרשת סוהו. מתכנן המטבח הוא דרור זוננשטיין. ציוד המטבח כולל צ'יפסרים FRYMASTER, מדיחי COMENDA, מנגלים רדיאנטים של GARLAND ו-TRI STER, קומביסטימר LAINOX, בלנדר VITA MIX ופלטת אינדוקציה.
קרא עוד >>

מיט אנד ווין

מסעדת בשרים גלאט כושר. המסעדה הראשונה של הרשת בישראל ממוקמת בלב אזור העסקים בהרצליה פיתוח. תכנון המטבח: דרור זוננשטיין.
קרא עוד >>

ארנסט אנד יאנג EY

יוני 2018 חב' "קירוסקאי פלבם" הקימה במתחם המשרדים החדש של חב' רואי החשבון EY" ישראל" (ארנסט אנד יאנג-קוסט פורר גבאי את קסירר) מסעדה בשרית ומטבח משוכלל וקנטינה המיועדת ל700 סועדים. חברת "קירוסקאי...
קרא עוד >>

קפה נאמן - עין כרם

סניף חדש לרשת '"נאמן", רשת הפועלת למעלה מ-60 שנה. הפרוייקט בעין-כרם כולל מכונות ברד ואייס קפה של חברת TAYLOR הידועה, מיקרוגל רב עוצמה מבית MENUMASTER, פלטת אינדוקציה, טוסטר ועוד. מתכננת המטבח: נועה...
קרא עוד >>

אסם שדרות - מטבח עובדים

מטבח בישול והגשה ל-400 עובדים. הפרוייקט כלל מערך בישול וחימום של Mareno. סנייק ליין קדמי וחדר הגשה של Moduline מערך הדחה ACF152 210 סל/שעה. מערכת סודה ושתייה קרה בייצור מקומי. עבודות נירוסטה באיכות מעולה.
קרא עוד >>

תנובה קרית מלאכי

מטבח מפעלי בקרית מלאכי. הפרויקט כולל מערך מטבח עובדים, מערך הגשה, מערך קירור ומערך הדחה של חברת COMENDA.
קרא עוד >>

טבע כפר-סבא

חברת טבע העולמית הקימה חדר אוכל ומערך הגשה משוכלל במפעלה החדש בעיר כפר-סבא, המיועד לשרת 1,200-1,600 סועדים. תכנון המערך ע"י מתכנן המטבחים אמנון עוזרי, נחשון תכנון מערכות. אדריכלות ועיצוב פנים - דגן...
קרא עוד >>

מלון הולידיי אין אשקלון

מערך המזון במלון תוכנן על ידי מתכנן המטבחים דרור זוננשטיין. המטבח הראשי צוייד בקו בישול Heavy Duty של חברת KUPPERSBUCSH, מטבחי המסעדות צויידו בקווי בישול תלויים של חברת MARENO.  מערך ההדחה כולל...
קרא עוד >>

מנטה - רשת חנויות הנוחות של דלק

מנטה היא רשת חנויות הנוחות של חברת "דלק".  כיום פועלות 71 חנויות מנטה ורובן פועלות 24 שעות ביממה. הפרויקט כולל דלפקי הגשה ושירות עצמי.
קרא עוד >>

ארומה - רשת בתי קפה

רשת בתי קפה בפריסה ארצית ובינלאומית. הסניף הראשון נוסד בירושלים ב-1994 וכיום מתפרשים בישראל למעלה מ-90 סניפים, שני סניפים בארה"ב ומספר סניפים נוסף באירופה תחת השם marrone rosso. בסניפים פועלות מכונות אייס...
קרא עוד >>

פיש גריל דגים ופירות ים - חוף הים ראשון לציון

מסעדת דגים בחוף הים של ראשון לציון המציעה ללקוחותיה מגוון מנות מיוחדות עם השפעות ים תיכוניות מספרד, צרפת ויוון. המטבח מצויד קומפלט עם מערך בישול ליין 700 מבית MARENO המכיל מבשלת...
קרא עוד >>

ישיבת רבנו חיים עוזר - בני ברק

בישיבה הותקן מטבח מושלם הכולל: אגף בישול בשרי עם מערך מחבתות מתהפכים KUPPERSBUSH, סירים מתהפכים JONI FOODLINE, קומביסטימר LAINOX, מיקסר תעשייתי DITO וחדר עיבוד בשר עם מטחנת בשר. מערך הדחה חלבי COMENDA...
קרא עוד >>

בית הלוחם אפקה

בית הלוחם אפקה עבר מתיחת פנים. הבית משמש כבית שני לנכי צה"ל ומהווה חלק מתהליך השיקום שלהם. הקפיטריה במקום שודרגה משמעותית. מתכנן המטבח: ביל שרפקין. הפרויקט כולל: מחבת מתהפך וסירי בישול של חברת CLEVELAND,...
קרא עוד >>

מלון קלאב מד קורל ביץ' אילת

מלון קלאב מד קורל ביץ' אילת הינו כפר נופש על בסיס הכל כלול הפועל על פי מיטב המסורת העולמית של רשת קלאב מד. המלון כולל 280 חדרים. מתכננת המטבח: סוזי בז הפרוייקט כולל:...
קרא עוד >>

אורנג'

קרא עוד >>

נתב"ג 2000

קרא עוד >>

אאודיו קוץ'

קרא עוד >>

סלקום נתניה

קרא עוד >>

בית מגדל

קרא עוד >>

קודאק

קרא עוד >>

מורשת בגין

קרא עוד >>

קאזינו בלגרד

קרא עוד >>

אלישרא

הקמת קנטינה לחברת אלישרא שתשמש כ-1000 סועדים מדי יום!  מדובר במערך הסעדה מפואר תוצרת כחול לבן של המפעל שלנו - פלבם עין חרוד, מטבח מלא ומערך הדחת כלים מתקדם המשלב מערכת...
קרא עוד >>

אוויס לוד

קנטינה ל 500 סועדים הקמה בשנת 2016 הקמת מטבח קצה וחדר אוכל לחברת אוויס לוד שישמשו כ-500 סועדים מדי יום!  מדובר בחדר אוכל מרהיב ביופיו, תוצרת כחול לבן של פלבם, המפעל שלנו בעין...
קרא עוד >>

ריטליקס רעננה

קנטינה ל 1000 סועדים מטבח + חדר אוכל הקמה בשנת 2013
קרא עוד >>

אסותא אשדוד

חברת ''קירוסקאי'' הקימה בבית החולים ''אסותא'' החדש באשדוד 7 מטבחים מצויידים בציוד הכי חדיש ומודרני. שווי הפרויקט כ-10 מיליון ש''ח. במסגרת הפרוייקט, הקימה חברת ''קירוסקאי'' במתחם ''אסותא'' באשדוד' מטבח חלב סטרילי לתינוקות, חדר...
קרא עוד >>

SAP רעננה

מטבח מבשל וחדרי אוכל חלבי + בשרי לחברת סאפ רעננה. מדובר במערך מזנונים מרהיב ביופיו תוצרת פלבם עין חרוד הכולל: ציוד בישול של חברת קיפרסבוש, מערך הדחה של הוברט, תנורים...
קרא עוד >>

מסעדת קנקון אשדוד

מטבח מבשל קו בישול ליין 900 של חברת MARENO איטליה הקמה בשנת 2016
קרא עוד >>

מלון U בוטיק טבריה

קרא עוד >>

מלון פרימה פ"ת

המלון הראשון שהוקם בפ"ת מאז היווסדה הקמה בשנת 2016 הקמת מטבח וחדר אוכל למלון פרימה פתח-תקווה!  מדובר בחדר אוכל מרהיב ביופיו, תוצרת כחול לבן של פלבם, המפעל שלנו בעין חרוד, שכולל חדרי קירור...
קרא עוד >>

מלון פרימה המלכים ירושלים

הקמת מזנונים וחדר אוכל הקמה בשנת 2013
קרא עוד >>

פרימה מילניום רעננה

לא נמצא מידע בנושא.
קרא עוד >>

פאלאס אילת

היקף הפרויקט כ- 2 מיליון ₪ הפרויקט כולל מטבח וחד"א ל- 1000 סועדים הפרויקט בוצע בשנת 2013
קרא עוד >>

מלון ענבל ירושלים

מלון ענבל ירושלים, בבעלות פרטית, דירוג 5 כוכבים קירוסקאי פלבם סיפקה והתקינה ציוד הגשה ומזנונים לחדר האוכל המרכזי של המלון (שיפוץ) ביצוע של מזנונים עם מערכות משולבות של חימום וקירור לרבות קירור...
קרא עוד >>

מלון לאגון נתניה

מערך המזנונים במלון לרבות חדר אוכל מרכזי מרהיב ביופיו שהוקם על ידי פלבם עין חרוד והמשלב מתקני חימום, קירור והגשה פרונטלית ללקוח.
קרא עוד >>

הילטון תל אביב

לא נמצא מידע בנושא.  
קרא עוד >>
עיצוב עיצוב וקידום אתרים